|
Yazar |
Mesaj |
dtduss Çömez Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 09, 2014 3:10 am Mesaj konusu: 2015 eylül dus ve askerlik |
|
|
arkadaşlar benim tecil hakkım 2015 kasımda doluyor.kasım celbinde askere gitmek zorundayım.eylül 20 de dus var.dus tercihleri falan da tam o aralara denk geliyor ekim kasım gibi.bu sene de böyle durumda olan arkadaşlar var mı.ne yaptılar rapor mu aldılar . bilgi verebilirler mi? |
|
Başa dön |
|
 |
|
bjklitsubasa Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 09, 2014 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bildigim kadarıyla kasım 2015 te gitmen gerekirken sonrasında sınav yerleştirme sonucun açıklanıp bi yere yerleşirsen sıkıntı olmuyo şubedekiler hallediyor.bir iki arkadaşım bi problem olursa die askerliğe başvurmuşlardı öteki halde gereksizce şubat celp dönemine kadar beklemen gerekecek.sen gene de askerlik şube ile görüş onların ne diyeceği esas önemli ama büyük ihtimalle sana problem çıkarmazlar. |
|
Başa dön |
|
 |
kemalmfl Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ksm 10, 2014 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
eğer kazanamaman durumunda asekere gıtmeyı planlamıyorsan eylulun son gunu ıle ekımın ılk gununu ıceren bı rapor al askerlık subesıne gotur.seni direk olarak subat celbıne atıyorlar zaten |
|
Başa dön |
|
 |
dtduss Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 12, 2014 4:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar tesekkürler öncelikle.o rapor işini bende duydum ama eger olurda kazanamazsam askere gitmek istiyorum şubata erteletmek istemiyorum ondan sormuştum bu dönemde benim gibi olan var mı ne yaptılar acaba diye |
|
Başa dön |
|
 |
|
|