|
Yazar |
Mesaj |
Glutamat Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2016 3:36 am Mesaj konusu: Yeni ankete katılımı arttıralım |
|
|
Arkadaşlar siteye girenlerden ricam yeni ankete katılmadılarsa katılmaları ve çevrelerindekileri teşvik etmeleri, tabiki troller uzak dursun 😊
Bu bekleme sürecinde de önerileri olan varsa onları yapayım . 5 il gezdim zaman geçmiyo, açıklansa da kurtulsak. Şu an eve geri döndüm ve ders mi çalışsam durumuna geldim, yani durum vahim 😳 |
|
Başa dön |
|
|
|
Hilumpulmonalis Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2016 3:47 am Mesaj konusu: Re: Yeni ankete katılımı arttıralım |
|
|
Glutamat yazmış: | Arkadaşlar siteye girenlerden ricam yeni ankete katılmadılarsa katılmaları ve çevrelerindekileri teşvik etmeleri, tabiki troller uzak dursun 😊
Bu bekleme sürecinde de önerileri olan varsa onları yapayım . 5 il gezdim zaman geçmiyo, açıklansa da kurtulsak. Şu an eve geri döndüm ve ders mi çalışsam durumuna geldim, yani durum vahim 😳 | +1 |
|
Başa dön |
|
|
dtkrdnz Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2016 4:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Şuan katılım kaç kişi hesaplayan var mı |
|
Başa dön |
|
|
Bruskk Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2016 5:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçen yıl ankete katıldım çok sayıda troll vardı,bu yıl girmeyecektim ama bazı arkadaşlar eleştiri getirdiler bu duruma,onların samimiyetlerine inanıyorum ,ankete katıldım ama manzara geçen yıl ile aynı, neden böyle bir şey yapıyorlar anlayamıyorum |
|
Başa dön |
|
|
|
Duscuadam Uzman Üye
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2016 5:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Aynen ya herked katılsın merakımız giderilsin en azından. 115 net üstü yapan arkadaşlar da bir zahmet ben yaptım ukan desin biz de onları tebrik edelim. |
|
Başa dön |
|
|
dtkrdnz Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 24, 2016 5:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Battal Gazi benim |
|
Başa dön |