|
Yazar |
Mesaj |
ameloblastom Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2017 3:09 am Mesaj konusu: Hem DUS u kazanıp hem 6.atamayla atanan var mı? |
|
|
Arkadaşlar merhaba ben hem atandım hem de dus u kazandım. Atandığım yere başlayış yapmadım ama gel başla derlerse başlamazsam sorun olur mu? Malum OHAL deyiz. Yok başlarsam eğer sağlık Bakanlığı kadrosu olduğu için üniversiteye geçişte istifa mı etmem gerek? Yok eğer üniversite daha erken gel başla derse Atandığım yere bir dilekçe falan mı yollamam gerek? Bilen birileri varsa lütfen yardımcı olur mu acaba?? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentmania Uzman Üye

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2017 4:20 am Mesaj konusu: Re: Hem DUS u kazanıp hem 6.atamayla atanan var mı? |
|
|
ameloblastom yazmış: | Arkadaşlar merhaba ben hem atandım hem de dus u kazandım. Atandığım yere başlayış yapmadım ama gel başla derlerse başlamazsam sorun olur mu? Malum OHAL deyiz. Yok başlarsam eğer sağlık Bakanlığı kadrosu olduğu için üniversiteye geçişte istifa mı etmem gerek? Yok eğer üniversite daha erken gel başla derse Atandığım yere bir dilekçe falan mı yollamam gerek? Bilen birileri varsa lütfen yardımcı olur mu acaba?? |
uzmanlığa gideceksen bakanlığa hiç başlama.ama maaş akayım dersen uzmanlık başlayınca istifa edersin.kısaca ne yaparsan yap ohal yüzünden sorun çıkmaz |
|
Başa dön |
|
 |
ameloblastom Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2017 4:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
alidemir Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2017 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hiç başlangıç yapmazsanız müstafi olursunuz. 1 yıl atamaya başvurmama cezası var.Fakat ohalde usulsiz istifa yerine geçer mi bilmiyorum. Ohalde usulsüz istifa memuyeti yakar. Ankarada kurumunuzdan detaylı bilgi alın. Ayrıca bimer veya cimere durumunuzu ve sorunuzu yazın. Size 1 hafta içinde dönerler ve elinizde resmi kanıt oluşur. Yoksa kafanıza göre iş şu sıralar sıkıntı yaratabilir.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
ameloblastom Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Oca 29, 2017 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim. Tercihler sonuçlandığından beri Ankara Halk Sağlığı Kurumu nu arıyorum. Biri bişe diyo diğeri başka bişe diyo. Kazandığım üniversiteyi de aradım onlar da konuya çok hakim değil maalesef. Ayrıca ben sınava hazırlanmak için istifa ettim müstafi olursam 2. istifamı da vermiş olucam. Ama bimer e yazdım bakalım ne diyecekler. Tekrar teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
 |
|