|
Yazar |
Mesaj |
Dt DentDus Moderatörü

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 2:49 am Mesaj konusu: E-SINAV TECRÜBE VE DÜŞÜNCELERİNİZ |
|
|
Arkadaşlar,
DUS'da ilk defa gerçekleşen E-Sınav uygulaması ile ilgili tecrübe ve düşüncelerinizi burada paylaşırsanız bir sonraki sınav için arkadaşlara rehberlik edici olacaktır.
Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
|
Meshza Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 3:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Biz açlık oyunlarında veliler de dışarda mülteci kampında gibiydi |
|
Başa dön |
|
 |
Cgdm Çömez Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 4:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Sinav merkezinin cok sacma sapan bi yerde olmasi dışında bi sıkıntı yoktu bence e sinav olmasiyla ilgili. Karalama kagidi kalem silgi de koymuslar süpriz olarak 😀 boslarini toplu halde görebiliyor olmak falan gibi artilari da var. yuz tanima sistemi de korkuldugu kadar sikintili olmadi gördüğüm kadariyla sorunsuz gecti benim onumdeki herkes |
|
Başa dön |
|
 |
asliii Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 4:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Sınav tamamla butonuna bastıktan sonra tcyi giremeyen var mi |
|
Başa dön |
|
 |
|
Furious Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 5:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben süre bitene kadar bekledim tc girme yeri çıkmadı |
|
Başa dön |
|
 |
seviiil Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 7:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Ilk defa bir osym sinavinda stres olmadim sorular sıkıntıydi ama sistem iyidi takılmadihic ..şık eleme , onemli yerleri boyama vs.de vardi biraz ekrana bakmak gözlerimi yordu |
|
Başa dön |
|
 |
Dattebayo Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 7:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben çok başarılı buldum e- sınav sistemini müsvette kağıt vermeleri de çok iyiydi |
|
Başa dön |
|
 |
paradontax Çömez Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 7:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Tamamladıktan sonra sistem kaoanıyo ne tc si |
|
Başa dön |
|
 |
|
Meshza Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 7:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya erken bitirmek istersen tc yazıp öyle bitiryosun sanrm ben öyle anladm |
|
Başa dön |
|
 |
snm Çömez Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 8:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim çok endişelerim vardı ama çok rahat güzel bir sınav geçirdim tek başıma evde sınav oluyormuşum gibiydi sistemi de çok beğendim şık eleme gözden geçirme fln çok iyiydi bence inş çabuk açıklarlar |
|
Başa dön |
|
 |
xylitol Çömez Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben sistemi çok beğendim çok rahat. Geçirdiğim en sorunsuz stressiz sınav oldu. İhtiyaç molası falan olması, okullardaki gibi rahatsız koltuklarda değil de herkesin eşit şartlarda oturması, havalandırması, sessizliği...Sadece binanın bulunduğu konum ve otopark olmaması sıkıntılıydı. İnsanlar yanında bir sürü kişi getirmiş bekleme alanı olmadığı için perişanlık oldu biraz güneşin altında. İyi ki tek gelmişim dedim. Emanet dolabı da vardı zaten telefon anahtar cüzdan sığacak kadar. |
|
Başa dön |
|
 |
enteldental Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
dışarda su satılabilir aslında sınav öncesi bekleme kolay geçer hem de ekmek parası |
|
Başa dön |
|
 |
Karas Çömez Üye

|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Diğerlerinde öyle miydi bilmiyorum ama bizim salonumuzda gözetmenlerle ilgili sıkıntı vardı, aralarında ya da çıkan adaylarla sessiz olmaya çalışarak da olsa sürekli konuşmaları beni rahatsız etti, zaten sınav süresince hepimizin kayıt altında olduğu, dolaşmaları gerekli olmadığı halde sürekli aralarda dolaştılar. Bunun dışında teknik olarak sıkıntı yaşamadım. Sorun daha çok giriş çıkışlarda bekleme alanlarında ya da ulaşımla ilgili yaşandı bence. Ayrıca sınava başka bir şehirde girmenin bize hem maddi hem manevi dezavantaj olduğunu, o şehirde yaşayanlar içinse avantajlı bir duruma dönüştüğünü düşünüyorum. Diğer şehirlerdeki e sınav merkezlerinde de uygulanır, yalnızca bir şehirde yapılmaz umarım ilerleyen yıllarda. Ya da en azından bu denli çok insanın sınav alanına geliş ya da dönüşleriyle ya da bekleme alanlarıyla ilgili daha organize çözümler geliştirirler. |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtgce92 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 12, 2017 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
sadece ankarada olması büyük düşüncesizlik üstelik bi kafe dahi açmadan merkezi açmışlar onun dışında sınav anı sorunsuzdu ben beğendim sistemi açıkçası |
|
Başa dön |
|
 |
Huffleclaw Yeni Üye

|
Tarih: Sal Eyl 12, 2017 6:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Sistem güzeldi her şey düşünülmüş. sınav yerinin uzak olması dışında sorun yoktu. Öncüllü soruların yanına tik ya da çarpı da olsaydı tam olacakmış onun biraz eksiğini hissettim |
|
Başa dön |
|
 |
Nara88 Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 29, 2017 2:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Yerinin biraz skntili olmasi disinda sinav superdi. Özellikle WC problemi olmamasi  |
|
Başa dön |
|
 |
wonder Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 29, 2017 3:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de sistemi çok beğendim. Sınav merkezine giriş biraz sıkıntılıydı kalabalıktı ve tek giriş kapısı vardı. Belki de benim girdiğim zamanda sıra olmuş olabilir. Onun dışında emanet dolabına telefon cüzdan konabiliyordu. İçerisi de rahattı istersen lavaboyu da kullanabiliyorsun. Kağıt kalem de var. Sınav zamanı doluncs otomatik kapanıyordu. Tc girmek şart değil |
|
Başa dön |
|
 |
Sinbad12 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Arl 13, 2017 12:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hello everybody
I enjoyed the test but I wanted to talk out of the subject
I am a dentist I was working in Saudi Arabia and I am still living in Saudi Arabia and I am a citizen of Turkey and I am not a citizen like the Syrians I am Turki, my mother and my father are Turkish
I am sorry to take your time if I come to Turkey. How do I find work? Do I have the preference to work in my country if someone helps me find work? Thank you for taking your time. Email
[email protected] |
|
Başa dön |
|
 |
|
enteldental Yeni Üye

|
Tarih: Sal Oca 09, 2018 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
o, sınav elektronik ortamda yapılıyor akşamına açıklayacaklar diyen arkadaş bi beri gelsin. |
|
Başa dön |
|
 |
|