Tarih: Cum Eyl 22, 2017 8:32 am Mesaj konusu: İzmir Dusdata-dusem-evde çalışma
Arkadaslar geçen sene ankarada dataya kaydolup konu kitaplarını aldım diğerlerini almaya zahmet etmedim derslere de gitmedim bu sene izmirde tekrar çalışayım dedim bizimkiler de dersaneye git kesin kafana koyduysan diyorlar , şimdi ben dataya gitsem yine aynı kitapları verecekler duseme kaydolup farklı kaynak mı edinsem ne yapsam ,yoksa datada duseme göre über daha iyi mi anlatılıyor dersler hani kaynağı boşver yine dataya git mi dersiniz ,çalışma ortamları nasıl bilgisi olan var mı bu konuda.Bide İzmirdeki data deniz manzaralı git gide amacımdan sapıyorum Yoksa hoca da kitabı okuyor hiç derse gitmeden bütün sene kendin çalışsan olur diyen çıkar mı
Ben dataya kaydolmanizi öneririm.dusta önemli olan aynı kitap çok tekrar.yabanci olmadığınız dersane daha iyi olacaktır.ayrica dersaneye gitmeyi düşünmüyorsanız.cizilmis bir kitap bulmamız gerekiyor.ins yardımcı olabilmişimdir.kolay gelsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız