|
Yazar |
Mesaj |
Pseudontist Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 19, 2018 10:56 pm Mesaj konusu: GIZLI 3 DAVACI |
|
|
Tamam bu zamana kadar süreç hakkinda bilgi vermediniz qrtik umariz sona da yaklaştık diye düşünüyoruz. Bari hangi sorulara dava açtınız iptal var mi onu söyleyin sonuçlarimizi görünce sürpriz yaşamayalım |
|
Başa dön |
|
|
|
chordatympani Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Oca 19, 2018 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
3 davanın dosya numaraları şu şekilde: 2017/2793, 2017/2813,2017/2893 .bir şekilde bu dava numaraları ile bilgi alabilecek olan varsa çok iyi olur.ayrıca davalar birleşse bile sadece kendi davamız ile ilgili bilgi alabiliyoruz birleşen diğer davalar ile ilgili bilgi verilmiyor.bu arkadaşlar saolsun kendilerini çok iyi gizlemişler aylardır |
|
Başa dön |
|
|
aliskiren Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 19, 2018 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hiç mi bu 3 davacı yı tanıyan Yok bunların yaptığı ahlaksızlığı bilen eden arkadaşları Yok bunların . Eğer biliyorlarsa ve saklıyorlarsa onların da o davacılardan hiç bi farkı Yok |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Oca 19, 2018 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dava nolarla bilgi alabilcek olan vardır aslında her şey tanıdıkla yürüyo bu memlekette |
|
Başa dön |
|
|
|
Cgdm Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Oca 20, 2018 12:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Avukat arkadaşıma sordum benim öğrenmemin bi yolu yok ama ankarada davanın yurutuldugu kalemden tanıdığı olan bi avukat falan olursa rica ederekbelki bilgi alabilir o da mahkemedekilerin insiyatifine kalmış bişey dedi. Ankaradaki arkadaşlar top yine sizde yani |
|
Başa dön |
|
|
dtysgmz Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Oca 20, 2018 12:25 am Mesaj konusu: |
|
|
ben avukat tanıdığıma sordum ancak Ankara da bulunan avukatlar gidip idare mahkemesinden öğrenebilir dedi kendisi İstanbul da olduğu için yardımcı olamıyor . Bize zaten kimse bilgi vermiyor en azından Ankara da avukat tanıdığı olan varsa soruştursun lütfen yeter bu kadar rezillik yaşadığımız |
|
Başa dön |
|
|
dtclearfil Çömez Üye
|
Tarih: Cmt Oca 20, 2018 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Sınav zaten alt 8 numaraya kanal yapmak gibi zor, bide davacılar sağolsun kanalları tıkamış hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz. Kanal tıkalı mı kök yamuk mu o bile belirsiz davacılar ortada olmadığı için.
Bu farkli davacıların muhtemel açtığı davalık sorular maksimum şunlardır:
1.Ah hattı
2.Ortodonti Stabilizasyon
3.Sitrik Asit
4.Perio antibiyotik sorusu
Pedo 7 yaş iptal olmadıysa bunlar da olmaz . O soruyu iptal etmeyen mantık bunlara iptal kararı çıkarmaz bence. |
|
Başa dön |
|
|
modulus35 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 20, 2018 1:07 am Mesaj konusu: |
|
|
dtclearfil yazmış: | Sınav zaten alt 8 numaraya kanal yapmak gibi zor, bide davacılar sağolsun kanalları tıkamış hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz. Kanal tıkalı mı kök yamuk mu o bile belirsiz davacılar ortada olmadığı için.
1.Ah hattı
3.Sitrik Asit
Pedo 7 yaş iptal olmadıysa bunlar da olmaz . O soruyu iptal etmeyen mantık bunlara iptal kararı çıkarmaz bence. |
hala ders alınmadı mı yahu? hala muhtemelen şudur diye yazı yazabiliryorsun.. varsa bildiğin, kesin birşey yaz.. yoksa sadece oku ve geç. |
|
Başa dön |
|
|
|
modiolus Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Oca 20, 2018 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
dtclearfil yazmış: | Sınav zaten alt 8 numaraya kanal yapmak gibi zor, bide davacılar sağolsun kanalları tıkamış hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz. Kanal tıkalı mı kök yamuk mu o bile belirsiz davacılar ortada olmadığı için.
1.Ah hattı
3.Sitrik Asit
Bilgi kirliliği nedir, nasıl yapılır 🙄
Farazi bilgiler de bizi çok yıprattı. Artık yapmayın, çünkü gerçekten y e t e r! |
|
Başa dön |
|
|
dtgce92 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 20, 2018 2:09 am Mesaj konusu: |
|
|
dtysgmz yazmış: | ben avukat tanıdığıma sordum ancak Ankara da bulunan avukatlar gidip idare mahkemesinden öğrenebilir dedi kendisi İstanbul da olduğu için yardımcı olamıyor . Bize zaten kimse bilgi vermiyor en azından Ankara da avukat tanıdığı olan varsa soruştursun lütfen yeter bu kadar rezillik yaşadığımız |
Ankarada avukat tanıdığı olan bi rica etsin lütfen 🙏🏻 |
|
Başa dön |
|
|
Viya Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
chordatympani yazmış: | 3 davanın dosya numaraları şu şekilde: 2017/2793, 2017/2813,2017/2893 .bir şekilde bu dava numaraları ile bilgi alabilecek olan varsa çok iyi olur.ayrıca davalar birleşse bile sadece kendi davamız ile ilgili bilgi alabiliyoruz birleşen diğer davalar ile ilgili bilgi verilmiyor.bu arkadaşlar saolsun kendilerini çok iyi gizlemişler aylardır | Ben bir tanıdık aracılığı ile bilgi almaya çalışıyorum bu davalar Ankara 4. idare de değil mi?? |
|
Başa dön |
|
|
Viya Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben bu üç dava numarasını hakim bir tanıdığıma sordum. İkisinin sadece süreci hakkında bilgi alabildiğini söyledi ancak hangi soruların iptal olduğunu bilmiyorum. Geçen hafta sorularla ilgili karar alınmış. Bundan sonra danıştaya gidecekmiş. 1 ay içerisinde gider dedi. Kısa süre içerisinde beklemek doğru olmaz dedi. Bundan sonra daha hızlı ilerler ivedi dosya olduğu için ama benim tahminim 1-2 ay dedi. |
|
Başa dön |
|
|
DrEmilyticus Çömez Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
bundan sonr daha hızlı ilerler ne demek))) çok hızlı ilerliyor zaten işlem,hızına yetişemiyoruz)) |
|
Başa dön |
|
|
|
jj_jj Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 8:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Danıştay'a gitmesi niye bizi etkiliyor ne saçma mesele. Daha önceki yıllarda böyle durum duymadik |
|
Başa dön |
|
|
Retikulum Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Viya yazmış: | Arkadaşlar ben bu üç dava numarasını hakim bir tanıdığıma sordum. İkisinin sadece süreci hakkında bilgi alabildiğini söyledi ancak hangi soruların iptal olduğunu bilmiyorum. Geçen hafta sorularla ilgili karar alınmış. Bundan sonra danıştaya gidecekmiş. 1 ay içerisinde gider dedi. Kısa süre içerisinde beklemek doğru olmaz dedi. Bundan sonra daha hızlı ilerler ivedi dosya olduğu için ama benim tahminim 1-2 ay dedi. |
Yanlış anlamış olabilir misiniz taraflar sonuca itiraz mı etmiş daha uyapa bile yüklenmeyen kararları nasıl görüp Temyize *****ürmüşler? Lütfen aslı yoksa böyle bilgi karmaşası yaratmayın. Davacı daha yeni bi karar şu an çıktı dedi avukat pazartesiden itibaren bekleyin dedi cuma. Neyin kafası bu? |
|
Başa dön |
|
|
Viya Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu sene ilk defa sınava girdim daha önceki yıllarda noldugunu bilmiyorum. Bana söylenen bu bence de hızlı ilerleyip 1 ay sürmesi çok komik. Bu sitede söylenen hiçbir şeye artık güven olmuyor farkındayım. Ben yine de söyleyim dedim. |
|
Başa dön |
|
|
oooo Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 9:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allahım yarabbim karar çıktı ta dus aciklandi da itiraz edildi de mi Danıştay a gitti yapmayın allah aşkına ya sadece moral bozmaya yarıyor bence artık kim ne duydusa içinde tutsun çünkü kimse nin artık bu gibi haberleri duymaya gücü yok.. |
|
Başa dön |
|
|
Viya Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bana söylediği şöyleki kararlar geçen hafta çıkmış taraflara gönderilecek itiraz olur mu olmaz mı belli değil her şeyin kesinleşmesi 1-2 ayı bulur. Bu hafta açıklanabileceği söyleniyordu dediğimde eğer tarafların veya ösymnin itiraz süreci vs. beklenmeden bi sıralama yapılırsa erken olabilir diye söyledi. Burada bir şey ispatlayamam tabi size sadece hakim tanıdığımla konuştum böyle söyledi ben de size söylüyorum. Cuma günü chordatympani dava num paylaşınca kendisine ulaştım pazartesi ara dedi. Biraz önce de bu konuşma oldu. Hemen açıklanmasını ben de çok isterim burada asılsız bir şey neden söyleyeyim. |
|
Başa dön |
|
|
|
DrEmilyticus Çömez Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş 3 davacıdan biri misin?))bu senin dosyan mı?)) |
|
Başa dön |
|
|
Viya Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 22, 2018 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlk defa bir şey öğrendim onu da söylememezlik etmeyim dedim demez olsaydım bunu okuyanların moralini bozsam elime ne geçecek ya. Ne davacısı ben de dört gözle sonucu bekleyen biriyim o kadar. |
|
Başa dön |
|
|
|