|
Yazar |
Mesaj |
beray_dt DentDus Moderatörü

|
Tarih: Prş Nis 26, 2012 9:47 pm Mesaj konusu: DUS soru kalitesi.. |
|
|
Sınavdan çıktıktan sonra şunu gördüm ki kesinlikle sitemizde yayınlanan sorularin kalitesi sınavdan çok daha iyiydi..
Sınava girmiş olan ve de sitedeki soruları çözmüş olan arkadaşlarımın bu konudaki yorumlarını merak ediyorum doğrusu?
sevgiler.. _________________ DentDus Moderatörü
Berat AYDINGÜNEŞ
B. |
|
Başa dön |
|
 |
|

|
Tarih: Prş Nis 26, 2012 9:57 pm Mesaj konusu: Re: DUS soru kalitesi.. |
|
|
drriza yazmış: | beray_dt yazmış: | Sınavdan çıktıktan sonra şunu gördüm ki kesinlikle sitemizde yayınlanan sorularin kalitesi sınavdan çok daha iyiydi..
Sınava girmiş olan ve de sitedeki soruları çözmüş olan arkadaşlarımın bu konudaki yorumlarını merak ediyorum doğrusu?
sevgiler.. |
sıtemızde 8 bin dusquizde soru bulunmakta. bu soru sayısı ve yarısma modulu gelıstırılerek eylul sınavı ıcın 15 bın soruya cıkartmayı dusunuyoruz... |
Umarım ki bu sayıya ulaşırız ve de dus komitesinin de sitemize ve sitemizde yayınlanan sorulara ilgisini çekebiliriz.
Kim bilir belki de bizden soru alırlar..=) _________________ DentDus Moderatörü
Berat AYDINGÜNEŞ
B. |
|
Başa dön |
|
 |
runo1453 Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 27, 2012 7:54 am Mesaj konusu: |
|
|
kalite mi kalite ne arar bu dusta  |
|
Başa dön |
|
 |
Dusadayi Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 27, 2012 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok çalışması lazım ösymnn
dusdatanın denemeleri çok çok daha kaliteliydi. Dİğer dershn için aynısını söyleyemem tabi |
|
Başa dön |
|
 |
|
gokce Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 03, 2012 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten de sorulara itiraz ederken daha net bir şekilde görülüyorki,ne kadar özensiz saçma sapan bir sınavdı,keşke bizim emek verdiğimiz kadar hocalarda biraz bu sınavı önemselermiş,karşılıklı saygı adına.. |
|
Başa dön |
|
 |
ozlemm Yeni Üye

|
Tarih: Cum May 04, 2012 10:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
120 soruluk güzel bilgiyi ölcen bir sınav hazırlamak çok mu zor? |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr May 06, 2012 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ozlemm yazmış: | 120 soruluk güzel bilgiyi ölcen bir sınav hazırlamak çok mu zor? |
hazırlanan bizlere soru gönderin de bir soru havuzu oluşturalım deseler ve aralarından rastgele 120 soru seçseler eminim ki çok daha başarılı bir sınav olurdu..=) _________________ DentDus Moderatörü
Berat AYDINGÜNEŞ
B. |
|
Başa dön |
|
 |
|