|
Yazar |
Mesaj |
gisem Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
|
holley Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kılavuza bakılırsa değil...
2017'deki kılavuzda e-sınav olduğu açıkça belirtilmiş.
Ama bu yıl sınav merkezi seçimine dair bir şey de yok, bakalım bizi neler bekliyor. |
|
Başa dön |
|
|
gisem Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 9:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Görünüşe göre öyle.Her sınav bir bilinmezlik.Hayırlısı olur inşallah 🤔 |
|
Başa dön |
|
|
nln_ Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçen sene de belli değildi arkadaşlar sonradan başvuran sayısı belli olunca elektronik olacak dediler çünkü ankaradaki merkezin kapasitesi 5000 diyorlar geçen sene 3000 küsür kişi girdi sığdık bu sene de sığarız bence |
|
Başa dön |
|
|
|
omalizumab Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçen sene belliydi arkadaslar basvuru kılavuzunda elektronik yazıyordu şu sekilde "2017 – DUS Ankara’da, ÖSYM Elektronik Sınav Merkezinde (e-Sınav Merkezi) yapılacaktır. Sınav saat
14.30'da başlayacak ve 150 dakika (2,5 saat) sürecektir."
2018 dus basvuru kilavuzunda şöyle yazıyor "2018 – DUS Ankara’da yapılacaktır. Sınav saat 10.15'te başlayacak ve 150 dakika (2,5 saat) sürecektir."
Geçen seneki kılavuzda " elektronik soru kitapçıkları" şeklinde bir ibare var bu senekinde "Adaylar cevap kağıdındaki gerekli yerleri doldurduktan sonra soru kitapçıkları dağıtılacaktır. Sayfalar hızlıca kontrol edilmeli vb.." yazıyor.
Yani sınav elektronik degil, soruları kitapçıklardan çözeceğiz diyebiliriz kılavuza göre. |
|
Başa dön |
|
|
nln_ Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pardon yanlış hatırlamışım sadece sınav saatini değiştirmişler sonradan kusura bakmayın arkadaşlar.. ama elektronik olsa iyidi gerçekten çok iyidi şuan yıkıldım |
|
Başa dön |
|
|
ortobro Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ankara'da nerede olur sizce? Lise lise dağıtılacak mıyız yoksa yine sınav merkezi gibi bir yerde mi olacağız? Şimdiden otel ayarlamak saçma sanırım. |
|
Başa dön |
|
|
omalizumab Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
|
nln_ Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
4 tarafının panelle çevrili olması kimseyi görmemek aşırı sessiz ortam ve mola verebilmek bence paha biçilemez. Yazılı sınavda da deprem oldu kitapçıklar hatalı basıldı sorular çalındı tekrar yapcaz diyebilirler. Bu ülkede hiçbir şeyin garantisi yok arkadaşım.. sen kötüyü düşünüp kötülüğü çağırma ben elektronik sınava girdim normal de girdim çok daha rahat bi sınav ortamı çünkü en çok ihtiyacımız olan şey bu o stresli sınavda.. yine de dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun |
|
Başa dön |
|
|
dtsbp Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mutlaka ankarada olacak mi yoksa her ilde yapilabilir mi bilgisi olan? |
|
Başa dön |
|
|
ortobro Çömez Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yazılı olacaksa eskisi gibi İstanbul ve İzmir'de de olsaydı keşke. Bununla ilgili isteği nereye yapabiliriz? |
|
Başa dön |
|
|
nln_ Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ortobro yazmış: | Ankara'da nerede olur sizce? Lise lise dağıtılacak mıyız yoksa yine sınav merkezi gibi bir yerde mi olacağız? Şimdiden otel ayarlamak saçma sanırım. |
Elektronik sınav anasının gözünde ama kitapçıklı sınav rahat ulaşılabilecek lise veya üniversitelerde olur . onbinlerce insan girmediği için otel her türlü bulursun bence çok da acele etmene gerek yok |
|
Başa dön |
|
|
nln_ Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtsbp yazmış: | Mutlaka ankarada olacak mi yoksa her ilde yapilabilir mi bilgisi olan? |
Geçen sene 3000lerde insan girdi hadi bu sene 5000 olsun Ben bilecikteyim ve benim gibi 5 diş hekimi olsun sadece 5 kişi için burda bir okulu sınav için açarlar mı? Onca güvenlik görevlisi gözetmen de cabası.. sen olsan her ilde yapar mıydın ankara olur en fazla istanbul ve izmirde de olur ösym bizim için her fedakarlığı yapacak bir merci değil lütfen gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar |
|
Başa dön |
|
|
|
dtsbp Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Istanbulda olmasi isime gelir |
|
Başa dön |
|
|
erman360 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Tem 25, 2018 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
dtsbp yazmış: | Istanbulda olmasi isime gelir |
tabi urfa istanbul uçağı bulmak daha kolay |
|
Başa dön |
|
|
gisem Yeni Üye
|
Tarih: Prş Tem 26, 2018 12:03 am Mesaj konusu: |
|
|
nln_ yazmış: | 4 tarafının panelle çevrili olması kimseyi görmemek aşırı sessiz ortam ve mola verebilmek bence paha biçilemez. Yazılı sınavda da deprem oldu kitapçıklar hatalı basıldı sorular çalındı tekrar yapcaz diyebilirler. Bu ülkede hiçbir şeyin garantisi yok arkadaşım.. sen kötüyü düşünüp kötülüğü çağırma ben elektronik sınava girdim normal de girdim çok daha rahat bi sınav ortamı çünkü en çok ihtiyacımız olan şey bu o stresli sınavda.. yine de dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun |
Haklısınız.e-sınav ortamı gerçekten konsantre olma anlamında güzel bir ortam sağlıyor.sessiz sakin ve şu sıcak günleri düşünürsek serin.Esınav ortamından sonra okul ortamı pek hoş olmayacak gibi. |
|
Başa dön |
|
|
omalizumab Yeni Üye
|
Tarih: Prş Tem 26, 2018 12:52 am Mesaj konusu: |
|
|
nln_ yazmış: | 4 tarafının panelle çevrili olması kimseyi görmemek aşırı sessiz ortam ve mola verebilmek bence paha biçilemez. Yazılı sınavda da deprem oldu kitapçıklar hatalı basıldı sorular çalındı tekrar yapcaz diyebilirler. Bu ülkede hiçbir şeyin garantisi yok arkadaşım.. sen kötüyü düşünüp kötülüğü çağırma ben elektronik sınava girdim normal de girdim çok daha rahat bi sınav ortamı çünkü en çok ihtiyacımız olan şey bu o stresli sınavda.. yine de dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun |
Ben de girdim hocam dediginiz avantajlari var ama insanın canını sıkıyor pc kasınca falan |
|
Başa dön |
|
|
zzz68 Yeni Üye
|
Tarih: Prş Tem 26, 2018 1:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Acaba Ankarada tek bir yerde mi olacak sınav ? Yoksa okullara dağıtılır mı ? |
|
Başa dön |
|
|
|
dtsbp Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Tem 26, 2018 2:55 am Mesaj konusu: |
|
|
erman360 yazmış: | dtsbp yazmış: | Istanbulda olmasi isime gelir |
tabi urfa istanbul uçağı bulmak daha kolay |
Aynen bro |
|
Başa dön |
|
|
nln_ Yeni Üye
|
Tarih: Prş Tem 26, 2018 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
zzz68 yazmış: | Acaba Ankarada tek bir yerde mi olacak sınav ? Yoksa okullara dağıtılır mı ? |
O kadar insanı alacak kapasitesi olan lise olduğunu sanmıyorum arkadaşım |
|
Başa dön |
|
|
|