|
Yazar |
Mesaj |
zebede Yeni Üye

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2018 1:11 am Mesaj konusu: 1. Sinif icin |
|
|
Merhabalar, bu yil dis hekimligi 1. sinif ogrencisiyim. Anatomi, biyokimya, biyofizik vs. dersler icin bazi kitaplar onerildi. Burada dusa hazirlanan son siniflar ve mezunlar ne der bu kitap isine? Gereksiz mi aliniyor yoksa dus surecinde her dersten iyi bi kaynagin olmasi yararimiza mi olur ? |
|
Başa dön |
|
 |
|
dtabc Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2018 1:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocan illa al dediyse mecbur alacaksın çünkü sınavda sorularını genelde o kaynaklardan soruyorlar. İlk zamanda almasan bile ilk sınavı beceremeyince mecbur diğer sınava kadar almış oluyorsun:) Ama alma önerisinde bulunuyorsa sadece alma boşver. 1.sınıfta kaynak ihtiyacın yok. Elindekiler yeterli boşuna para harcama ıvıra zıvıra. Zamanı gelince bolca harcayacaksın yeri gelecek yemek yemeye paran kalmayacak merak etme  |
|
Başa dön |
|
 |
dentlondon Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2018 5:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Geç kalmışsın dusa çalışmaya ben lise1 den başladım anca yetişti ..... allah allah sistem nereye gidiyor !!! |
|
Başa dön |
|
 |
zebede Yeni Üye

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2018 9:46 am Mesaj konusu: |
|
|
dentlondon yazmış: | Geç kalmışsın dusa çalışmaya ben lise1 den başladım anca yetişti ..... allah allah sistem nereye gidiyor !!! |
Yahu ne alakasi var ben dusa calisacagim diye bi sey mi dedim? Ilerde de dus icin lazim oluyorsa simdiden alayim yil icinde kullanirim diye soru sordum. |
|
Başa dön |
|
 |
|
Antihistaminik Yeni Üye

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2018 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
zebede yazmış: | dentlondon yazmış: | Geç kalmışsın dusa çalışmaya ben lise1 den başladım anca yetişti ..... allah allah sistem nereye gidiyor !!! |
Yahu ne alakasi var ben dusa calisacagim diye bi sey mi dedim? Ilerde de dus icin lazim oluyorsa simdiden alayim yil icinde kullanirim diye soru sordum. | Dus kaynakları her yıl değişiyor her yıl yeni bilgiler eklenip çıkarılıyor.Dersanenin verdiği kitaplar bile adapte olmakta zorlanırken dusu düşünerek kitap almamanı öneririm.Hem ileriyi çok fazla düşünme şimdiden zaten zor bir adapte olma süreci bekliyor seni.Benim bu siteden bile haberim yoktu dusa hazırlanırken yeni jenerasyon baya gümbür gümbür maşallah kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
|