|
Yazar |
Mesaj |
mratik Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Şub 20, 2019 8:13 pm Mesaj konusu: Lütfen cevap alayım.........Devlet mi özel mi? |
|
|
Merhabalar ...ben şuan özelde çalışıyorum maaş+pirim ama toplamda aylık kazancım ancak 5000 bulabiliyor..haftanın 6 günü çalışıyorum ..develete başvurmayı düşüyorum şuan ama gerçekten bilmiyorum ordaki durum daha mı kötü pişman olur muyum acaba??bide orda başlarsam istifa hakkı ve ücretsiz izin alabilyormuyum istediğim zaman??... sağ olun var olun arkdaşlar....  |
|
Başa dön |
|
 |
|
dentis_ts Çömez Üye

|
Tarih: Çrş Şub 20, 2019 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Devlette sadece maaşın o kadar olur hatta biraz daha fazla.Döner sermaye bazı yerlerde sıkıntılı ama alabildiğini farzedersek ek mesai ile bir o kadar daha alma şansın var.Çok çalışır çok yorulursun yalnız.Konustuğum hiçbir arkadaşım memnun değil ve iş yükünden şikayetçi.İstifa hakkın her zaman var.Ücretsiz izin istisnai durumlar hariç ilk 5 sene alamazsın.Bu dediklerim adsm için geçerli.Bence daha iyi şartlarda iş bulmak daha mantıklı.Ama imkan yoksa özelde sömürülmeye de gerek yok. |
|
Başa dön |
|
 |
mratik Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Şub 20, 2019 9:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
dentis_ts yazmış: | Devlette sadece maaşın o kadar olur hatta biraz daha fazla.Döner sermaye bazı yerlerde sıkıntılı ama alabildiğini farzedersek ek mesai ile bir o kadar daha alma şansın var.Çok çalışır çok yorulursun yalnız.Konustuğum hiçbir arkadaşım memnun değil ve iş yükünden şikayetçi.İstifa hakkın her zaman var.Ücretsiz izin istisnai durumlar hariç ilk 5 sene alamazsın.Bu dediklerim adsm için geçerli.Bence daha iyi şartlarda iş bulmak daha mantıklı.Ama imkan yoksa özelde sömürülmeye de gerek yok. | hocam çok sağ olun cevabınız için ...yine bu izin olayı sıkntı ya yazda yurtdışı yapmak istiyordum yaa çözümü yok mu bunun  |
|
Başa dön |
|
 |
|