Ana Sayfam Yap

Favorilerime Ekle
 
ANA SAYFA FORUMLAR DERS-NOTLARI DENT-VİDEO DENT-FOTO DUS QUİZ DOSYALAR DENT-İLAN
DUS Yönetmeliği Sıkça Sorulan Sorular DUS Soruları Dent-Etkinlikler Dent E-Books DUS Notları Eğitim Müfradatları
DentDUS Forum :: Başlık görüntüleniyor - Davacı : Ferhat MUSULLUOĞLU
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Davacı : Ferhat MUSULLUOĞLU
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2017 DUS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
wllob
Çömez Üye
Çömez Üye


Kayıt: Dec 09, 2015
Mesajlar: 94

MesajTarih: Prş Oca 18, 2018 12:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sonunda bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Tus grubunda, mahkemenin davacı taraflardan itirazı yoktur yazısı istediği yazılmıştı ve davacı taraflar itirazımız yoktur olarak göndermişlerdi.Geçen yıl da tus davasıyla birebir aynı ilerledi dus davası bu yıl neden bu şekilde bir '7gün' farkı var?

Ayrıca 2016 dus tarihi 25 eylül, 2017 ise 10 eylül.
2016 davanın sonuçlanması ve sonuçların güncellenmesi dahil 5 ocak bu yıl ise daha ne zaman açıklanacak belli değil. yani evet işlemler yavaş ilerliyor olabilir ama bu iş davacının avukatıyla iletişimiyle ve de mahkemeyle ilişkisiyle daha hızlanabilecek bir süreç. geçen 2 yıldan gözlemlediklerimi söylüyorum.

Yaptığınız bilgilendirmeyi daha en başında yapmış olmanızı dilerdim. Böylece meslektaşlarınızın size desteği artmış olurdu diye düşünmekteyim.

Ve herkes gibi rica ediyorum, lütfen bizi bilgilendiriniz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dtgce92
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt: Feb 26, 2017
Mesajlar: 119

MesajTarih: Prş Oca 18, 2018 12:49 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dendiği gibi tam anlamıyla bi günah çıkarma. şuraya haftada üç cümle yazacak 5 dakikayı bulamadınız öyle mi? maddiyatı öne sürmeniz de 4 aydır sergilediğiniz umursamazlığınızı çok çirkin bi şekilde açıklamış oldu. her şey şimdi netleşti. vicdanı zerre sızlamadan 4 ayı geçirebilmek inanılmaz bi olay ne denebilir ki. bilgi vermeniz iyilik yapmak olmıcaktı, bu sizin sorumluluğunuzdu, kişisel dava olmadığını idrak edecek yaşta herkes. linç etmek hakaret yazmak da en az sizinki kadar çirkin davranışlardı. fakat insanlar kendilerini farklı şekillerde de ifade edebiliyor ne yazık ki aylardır biriken öfke bu. hakmış helallikmiş bunlar zerre umrunuzda değil eminim vicdanlı insanı üzer bu sözler yalnızca. sadece bi gün bu belirsizliği bu çaresizliği tatmanızı dilerim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
DtKaradeniz
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt: Apr 17, 2017
Mesajlar: 37

MesajTarih: Prş Oca 18, 2018 2:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ferhat bey uzun uzun yazınızı herkes okudu sanırsam siz yazılanları okumayacaksınız muhtemelen ancak burada sizler gibi düşünen arkadaşlar belki okur cevap verir ve samimiyetle sizin HİÇBİR suçlamayı kabul etmediğinizi yüzlerce kişinin haksız olduğunu ispat ederler.
1-Bilgi kirliliğinin sebebi siz misiniz yoksa belirili bir dönem evinde hiç haber alamayan bizler mi?
Neden kimse swing lock davası ile bilgi kirliliği yaşamadı...
2-18 kişi dava açmak için para topladığınızı söylediniz ve dava için dersanenin referansları ve ek sorular beraber 15 soru dediniz 18 arkadaştan hiçbiri sizi Ah hattı sorusu ile ilgili uyarmadı mı?
Ah hattı sorunuzun doğru olduğunu öğrendiğiniz ve insanalar durmadan öne sürülen yasal prosedür bilmiyorsunuz dava izlemek isteyen var dediğiniz halde bizlere 1 hafta rapor gelecek avukat bekliyor derken bilgi kirliliğini yine mi biz oluşturduk...
3-3 bin kişi için adalet aramak adına taşın altına elinizi sokup benim adıma açabiliriz derken bir sorumluluk aldığınızın farkında değil miydiniz?3 bin arkadaşı geçtim 18 kişi içinde bunu düşünebilirsiniz.
Oğuzhan beyle beraber soruları tamamladık diyorsunuz tamam size kendisi bu yönde bilgi vermiş olabilir kabul ediyorum sizlerde bizim gibi mağdursunuz 4 ay boyunca bir kere dahi olsa arayıp davan ne aşamada diye soracak zamanınız yok muydu?Sürece karşı olan bu ilgisiz tavrınız nedeniyle insanlar 4 ay sonunda karşılaştıkları gerçekle yüzleşirken 3 bin kişiyi geçiyorum 18 kişi arasında mağdur olan birileri yok mu?
4-Bilirkişi belirlenmesi konusunda kendi davanızda olan aksaklıklara yer vermeden swing lock sorusu özelinde konuşmanız ne kadar etik bir davranışa giriyor?
5-Sürekli olarak kişisel çıkarlarımı kovalamadım diyorsunuz kusura bakmayın ama siz isteseniz bile adalet tarafından sizin kişi bazında menfeatiniz korunuyor!!!
6-Sizlere son sorum şu olacak ortada 2 davacı var kişi olarak hakkımızı adaleti sağlayan siz ve Turhan bey inanıyorum ki Turhan beyin iptali sonucu neti düşen insanlar var neden kendisine aynı suçlamalar yönetilmiyor yaklaşık bin kişinin sizle kişisel ve şahsi problemleri varda bizler mi bilmiyoruz...

Herkes Hakkında Hayırlısını Diliyorum
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dt-k
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt: Jan 09, 2018
Mesajlar: 22

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 2:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açıklama dediğiniz olay bir şeye açıklık sağlar, kazandırır. 4 ay boyunca burada hiç bir açıklama yapmadınız; şayet yapmış olsaydınız hep beraber nasıl bekliyorsak bir şeylerden haberdar bekleyecektik Tıpkı şu an olduğu gibi. Dün gelip bir açıklama yapıyorsunuz hala açık olan bir şey yok (7 mi 14 mü, sistem bizim davada mı değişti?? kargaşa).Bu yaptığınız açıklamayı dönem dönem yapsanız her şey tamam ama dün sanki bir şeyler değişmiş gibi açıklama yapıyorsanız bu saatten sonra burada yazılanlara da cevap vermelisiniz, açıklama gereği bir şeyleri sorgulayıp bizlere raporda vermelisiniz. Hani bu açıklama 4 ay beklediyse evet şimdi de sizler ''Arkadaşlar mahkemeye gittik/aradık, avukata sorduk ve durum....'' şeklinde bir açıklama yapmak durumundasınız. Çünkü sizlerin yaptığı hareketler doğru ya da yanlış bir şekilde bize aktarılınca bir UMUT oluyor, şimdi siz şahsi olarak birinci ağızdan yazdığınız bu açıklama ile çok daha büyük UMUTlar doğurdunuz. Devamını getirmekte sizin bahsettiğiniz etiğin gereğidir.

Şimdi soruyorum sizlere var mı bir gelişme arkadaşlar ??
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Surgeon66
Çömez Üye
Çömez Üye


Kayıt: Oct 23, 2016
Mesajlar: 81

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 8:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen sene bu süreci yaşadık,bu sene yaşıyorsunuz,gelecek sene de çok büyük ihtimalle yaşayacaklar.Eylül ayında burada ve facebook grubunda bas bas bağırdık,2017'de davayla ilgilenecek vakti olmayan arkadaşlar dava açmasın diye.Madem uğraşamayacaktınız,bu kadar insanın geleceğini etkileyen bir süreçte kilit rol oynamak,neden? Adalet diyenleri duyar gibiyim,evet bu duruma geleceği bilinen(bkz. Dus2015-2016), 500 kişilik kadroyu aylarca boş bırakan,hayalleri erteledikçe erteleten ADALET,uğraşacak vaktinizin olmaması sebebiyle geciktikçe gecikmekte,bilinmezliklerle ve buhranla dolu aylara yenileri eklenmekte.Olan oldu, dus 2017 için ne desek boş,2018 Dusuna hazırlanan arkadaşların geçmişten ders çıkarmaları dileğiyle.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
qwer
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt: Jan 11, 2018
Mesajlar: 2

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 9:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu arkadaş cevap vermiyo sanırım ama cevap vermeye çalışan var. dtdtf mi öyle bişey.

sorum şu, biraz fazla sayıda insanı ilgilendiren bir dava olduğu konusunda hemfikiriz sanırım. böyle bir sorumluluğun altına girdik deniyorsa eğer, ki zaten iddaa bu, bu sorumlulukla yola çıktım vs vs deniyor. o zaman ,bu platformda da demiyorum, herhangi bir sosyal platformda bilgi vermek gerekmiyor mu?

200kişinin olduğu whatsupp grubunda bilgi verilemeyeceğini 12 yaşında çocuk tahmin edebilir zaten. veya hakaret eden 80 90 kişi var diye 3000 kişiye bilgi vermemek de 12 yaşında bir ergenin yapacağı hareket değil mi.

bana ulaşanlara bilgi verdim onlar size bilgi vermemiş demek de acaip komik.

biz adelet için yola çıktık , şöyle acaip sorumluluğun altına girdik diye beylik laflar etmek kolay da, böyle bi sorumluluk altına girdiğini kabul ediyosan ve hatta iddaa ediyosan, ilgili topluluğun yüzde 5i hakeret ediyo diye ergen tribi de atamazsın, madem 2 haftada bir bilgi geliyosa 2haftada bir 5 dakkanı ayıracağın bilgilendirmeni yapmaktan da kaçamazsın ya da ben bana ulaşanlara söyledim onlar size söyleseydi diyerek sorumlulukdan da kaçamazsın.

ÇÜNKÜ SENİN İDDAN BİZ SORUMLULUK ALDIK. 2HAFTADA BİR 5 DAKKANI AYIRAMAYACAKSAN VEYA HAKARET EDEN ERGENLERİ KALDIRAMİCAKSAN EĞER

KALDIRAMAYACAĞN SORUMLULUĞUN ALTINA YATMASAYDIN? VEYA YATMASAYDINIZ?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dtgce92
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt: Feb 26, 2017
Mesajlar: 119

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 10:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hiçbi şey yazmaya gerek yok aslında. ALLLAH AŞKINA DUS 2017 BİLGİ!!! başlığı yeterli özetlemeye, neden açıldı o başlık keyfi mi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Furious
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt: Nov 11, 2014
Mesajlar: 247

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 8:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yapman gereken tek şey 2017 Dava Süreci diye bir başlık açıp gelişme oldukça oraya yazmandı. Ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. İstediğin kadar makale gibi günah çıkarma yazısı yaz, bu sınava giren hiç kimse adını ve yaşattığın mağduriyeti unutmayacak.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
dentlondon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt: Sep 26, 2015
Mesajlar: 104

MesajTarih: Cum Oca 19, 2018 10:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

3 davacı daha varmış bilgi vermeyen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    DentDUS Forum Forum Ana Sayfa -> 2017 DUS Tüm zamanlar GMT +10 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
DENTDUS.COM © 2011 - 2022 :: İlk ve tek DUS portalı :: Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.